Eindhoven egynapos

Mondhatunk bármit.

Hogy meg kellett venni ezt a jegyet, mert annyira olcsó... hogy csak azért, mert szülinapod volt... hogy azért, hogy egy kicsit végre együtt legyünk és nyugodtan beszélgessünk (sokat)...

De jobb, ha töredelmesen bevalljuk, hogy valójában kerozinfüggők vagyunk.

Bár a jegy tényleg nem került semmibe, mert pontokból vettük és az esti mesét is mi mondtuk már otthon a lányoknak...

És tényleg nem tudok annyit nevetni senkivel, mint veled!

Bármin!

Hajnali (Wizzair) gépindulás és eseménytelen út után szerencsés érkezés Eindhovenbe.

(Bár nem volt TELJESEN eseménytelen az út, mert tudtuk, hogy előző nap egy Wizzair gép nem tudott hazajönni Rómából, így az első dolgunk természetesen az volt, hogy faggatózásba kezdtünk, hogy mi történt és mikor ért haza végül...)

A reptérről kijövet jobbra találjátok a buszmegállót, automatából jegyet is lehet venni (3.5 euro) és a 400 vagy 404 busz bevisz egyenesen a "belvárosba".

Aki tovább szeretne innen utazni,egyszerűen megteheti, a busz a vasútállomás előtt teszi le.

Nem mondom, hogy a csodák városa, sőt, nem is tudom, hogy mivel töltenék el itt több napot, de erre a csajos kiruccanásra tökéletes volt.

(És átszálláshoz sem utolsó desztináció, azóta ezt is megnéztem!!!)

Innen indult a sétánk a még kihalt városban, fotóztunk, templomot néztünk, mivel a Philips múzeum aznap zárva volt, az sajnos kimaradt, de egy gyors fotó erejéig azért megkerestük, majd találtunk egy jó kis közértet és feltérképeztük a kínálatot sajt, waffel és csoki témában.

És eljött az óra, kinyitott a Primark, ahová bevetettük magunkat és végigjártuk az emeleteket és csak úgy repült az idő. (Hogy Magyarországon miért nincs még mindig?!)

Aztán busszal vissza a reptérre, ahol még egy hűtőmágnest is zsákmányoltunk gyorsan és már újra a gépen ültünk hazafelé.

Szeretem az ilyen egynaposokat.

Ha van kedvetek és találtok jegyet fillérekért, na és ha már benneteket is megcsapott a kerozin szaga, próbáljátok ki!

Megéri!